SEZNAMKA
Hledám lásku
F SEZNAMKA
Sociální sítě
PRO ZADANÉ
Pro nevěrné
HANDICAP
Pro postižené
WEB TRH
IT inzerce

Články

Vyklízení domů

Vyklízení domů

Vyklízení domů - Pro mnoho spokojených zákazníků jsme provedli již stovky likvidací domů, objektů a bytů. Víme, jak celý proces připravit tak, aby proběhl co nejefektivněji, rychle a bez stresu. Důvěřujte nám a zbavte se nežádoucího problému – rychle, levně a čistě. Takže jak chcete!

Vyklízení / likvidace bytů, domů, obchodů, hal, firem a sklepů.

Pokud jste koupili byt či dům nebo jej právě prodáváte a nevíte, co se vším starým a nepotřebným zařízením, jste na správné adrese. My to všechno vyřídíme!

Zbavíme se všech těchto věcí, nábytku a všech ostatních věcí.

Odvezeme veškerý starý nebo použitý nábytek jako sedací soupravy, rozkládací pohovky, židle, taburety, skříně, šatní skříně, vodní postele, křesla, taburety, lenošky, postele, staré matrace, vestavby, segmenty, stoly, noční stolky, lavice , posuvné skříně , botníky, šatní skříně, psací stoly, komody, komody, vitríny, kuchyňské linky, police, kancelářské skříně, noční stolky, knihovny, nábytek z borovice, nábytek z lamina, zahradní nábytek, lakovaný nábytek, voskovaný nábytek, Nábytek Black Red White, čalouněný nábytek, předsíňové skříně, koupelnové skříňky, stolky a jiné.

Zbavíme se i všech dalších nepotřebných věcí každodenní potřeby, jako jsou televizory, montáž a demontáž nábytku, pračky, prádelna, kuchyňské vybavení, tj. trouby, sklenice, hrnky, sklo, hrnce, pánve, hrníčky, porcelán a jiné nádobí, toustovače, kuchyňské grily, příbory, nože, vidličky, talíře, jídelní soupravy, prostředky na mytí a čištění nádobí, utěrky, utěrky, kuchyňské věšáky a další nežádoucí věci!

Vyklidíme vše od skříní, skříní, demontujeme nepotřebné police, věšáky, soklové lišty, stará závěsná svítidla, koberce a koberce - byt či dům vyčistíme kompletně - i na nulu.

Vyklízení bytu

Vyklízení bytu, domlů, véce o nás viz link: vyklízení bytu

Rekonstrukce bytu Praha

Rekonstrukce bytu Praha

Rekonstrukce bytu Praha - Co může být problém?

Nejtypičtější jsou zpoždění nebo nekvalitní zpracování. To druhé je již považováno za vadný výkon. Specialista říká, že je důležité si uvědomit, že dodavatel má na svou práci záruku. Pokud se například dlaždice do půl roku odlepí, musí prokázat, že za to můžete vy. Pokud to nemůžete prokázat, můžete požádat o opravu, výměnu nebo vrácení peněz. Záruku lze uplatnit celkem dva roky, po půl roce však musíte prokázat, že škodu způsobil zhotovitel.

Rekonstrukce bytu

Více o nás na našem webu https://slaga.cz/

Půjčovna dodávek Praha

Půjčovna dodávek Praha

Půjčovna dodávek Praha - Hodinový pronájem dodávky

    18€ za každou započatou hodinu
    V ceně nafta na 30km na každou hodinu
    Spotřebovaná nafta navíc 0.30€/km
    Vratná záloha 250 €
    Komplexní pojištění v ceně
    Rudl a upínací popruhy

Celodenní pronájem dodávky

    69€ za den
    Nájezd 500km na 24 hodin, nadlimit 0.08€/km
    Vratná záloha od 250 €
    Při nedotankování se počítá nafta 0.30€/km
    Komplexní pojištění v ceně
    Rudl a upínací popruhy

Víkendový pronájem dodávky

    99€ za víkend
    Nájezd 750km na víkend, nadlimit 0.08€/km
    Víkend = pátek od 18:00 do pondělí do 8:00
    Vratná záloha 250 €
    Při nedotankování se počítá nafta 0.30€/km
    Komplexní pojištění v ceně
    Rudl a upínací popruhy

Dlouhodobý pronájem dodávky

    Speciální cena pronájmu se slevou až 30%
    Platí při pronájmech na 4 a více dní
    Cena určená dle nájezdu a doby pronájmu
    Vratná záloha 250 €
    Nabídka obratem po vypsání objednávkového formuláře
    Komplexní pojištění v ceně

Půjčovna dodávek

Vífce o nás na https://www.dodavkypraha.eu/

Geometrický plán

Geometrický plán

Geometrický plán - Geometrický plán na převod pozemků pro výstavbu budoucí stavby

Geometrický plán pro převod pozemků pro výstavbu budoucí stavby se vyhotovuje za účelem vyhotovení smluv s vlastníky nemovitostí, na kterých je projektována výstavba stavby většího rozsahu (liniová dopravní stavba, inženýrské stavby, rozsáhlé pozemní stavby). Jedná se vlastně o geometrický plán na oddělení pozemků s větším počtem řešených prací, přičemž katastr nemovitostí nevyžaduje, aby se nové hranice vyznačily v terénu. V geometrickém plánu se nové hranice vyznačí podle projektové dokumentace stavby. Investor stavby pak realizuje stavební práce na pozemcích, které vlastní nebo má jinak smluvně zajištěné. Vyžaduje se to zejména na stavbách spolufinancovaných EU. Po dokončení stavby geodet vyhotoví geometrický plán pro zaměření stavby, ve kterém se řeší změny oproti geometrickému plánu pro převod pozemků a stavu v katastru nemovitostí.

V tomto geometrickém plánu geodet v grafické části červenou čarou vyznačí novou hranici stavby převzatou z projektové dokumentace a uvede nová parcelní čísla a druhy pozemků pro nové parcely červenou barvou. V písemné části ve výkazu výměr vyčíslí změny výměr dotčených parcel a uvede výměry nových parcel.

Geodetické služby

Véce o nás viz link: geodetické práce

Oprava poškozených autoskel

Oprava poškozených autoskel

Oprava poškozených autoskel - Postup a průběh opravy čelního skla a jak dlouho to bude trvat?

Opravu provádíme osvědčenou rakouskou  technologií, jejíž kvalita je prověřena tisíci zákazníky. S opravami čelních skel jsme začali již v roce 1992 jako jedny z prvních v ČR, díky čemuž máme v této oblasti bohaté zkušenosti. Na provedenou opravu poskytujeme doživotní záruku!

  • Podstata opravy spočívá v odsátí vzduchu z poškození pomocí podtlaku a následného vstříknutí polymerní pryskyřice, která se ke konci opravy vytvrzuje UV lampou.
  • Tento proces se několikrát opakuje za účelem dokonalého odstranění poškození. Na konci procesu se povrch skla v místě poškození zalešťuje.
  • Oprava 1 až 2 poškození zabere z vašeho času přibližně  45 - 60 minut , při opravě více poškození se může čas strávený v naší firmě mírně prodloužit (ne však dramaticky!).
  • Opravu čelních skel provádíme většinou na počkání, zákazníci mohou u nás zatím strávit čas u kávy a zajímavého čtení.
  • V prostorách určených pro naše zákazníky máme k dispozici  Free WIFI přístup na internet .
  • Bylo by zavádějící tvrdit, že opravou poškození zcela zmizí. Vzhledem k tomu, že čelní sklo je čirý, transparentní materiál, podrobený neustále naší pozornosti, nepatrná stopa po poškození vždy zůstane. Kdo vám tvrdí opak, neříká pravdu.

 

Oprava autoskel

Více o nás na https://www.skloopravy.cz/