SEZNAMKA
Hledám lásku
F SEZNAMKA
Sociální sítě
PRO ZADANÉ
Pro nevěrné
HANDICAP
Pro postižené
WEB TRH
IT inzerce

Články

Žaluzie Praha

Žaluzie Praha

Žaluzie Praha - Jedním z předních profilů naší činnosti je výroba rolet, a tedy montáž rolet přímo u zákazníka (jak venkovních, tak vnitřních rolet). Jako výrobce rolet jsme nejen na mazovském trhu cenově velmi konkurenceschopní. Díky tomu, že máme bohaté zkušenosti v oboru okenních krytin, nenastávají pro nás ani ty nejneobvyklejší situace, se kterými bychom si nevěděli rady. Na dnešním trhu je málo firem, které jako výrobce venkovních rolet poskytují celou řadu doplňkových služeb s nimi souvisejících, jako jsou: montáž žaluzií, opravy rolet, servis žaluzií, údržba rolet, modernizace rolet, vkládání oken a dveří, dodatečná ochrana oken a dveří .

Kromě toho, že jsme výrobcem venkovních žaluzií, vyrábíme a montujeme i další okenní kryty, např.

    látkové rolety v kazetě
    volně visící žaluzie
    denní noční žaluzie
    střešní rolety
    Římské, rakouské a žaluzie
    vnitřní žaluzie
    hliníkové žaluzie
    Dřevěné okenice
    hliníkové žaluzie
    vertikální žaluzie (verticale)
    plisované rolety (plisé)
    panelové žaluzie (panelová dráha)
    rolovací garážová vrata
    rolovací mříže
    markýzy
    sítě proti komárům

Oblast, kde nejčastěji instalujeme venkovní rolety: Varšava a okolí. Jako výrobce rolet (hlavním trhem je Varšava) se však neomezujeme pouze na tento region a vyrábíme rolety i pro jednotlivce a firmy z celého Polska. V případě potřeby vyrobíme rolety "na místě".

Žaluzie levně

Ano, více na našch webovbých stránkách https://www.zaluziepraha.eu/

Tónování autoskel

Tónování autoskel

Tónování autoskel - Tónovaná skla u některých vozů jsou již standardem. To platí pro nová, luxusnější vozidla. Ostatní řidiči se po koupi vozu rozhodnou pro tónování skel. Je to však v každém případě povolená a zcela legální činnost? Předpisy velmi jasně uvádějí, kdy je obalování autoskel možné a kdy za to hrozí pokuta. Než se rozhodnete změnit image svého vozidla, seznamte se s předpisy. Kromě vizuálních aspektů je třeba vždy brát ohled na bezpečnost a jízdní komfort.

Tónování oken - právní předpisy

Nejprve byste měli začít právními předpisy, kterým by se měl přizpůsobit každý řidič. V opačném případě bude nucen nést patřičné následky. Okna vozidla musí mít faktor propustnosti světla nejméně 70 %. Je však dobré vědět, že to platí pro čelní sklo a přední boční okna. Informace k tomuto tématu naleznete v § 8 odst. 1 písm. 5 vyhlášky ministra infrastruktury o technických podmínkách vozidel a rozsahu jejich nezbytné výbavy. Lze tedy dojít k závěru, že  zatmavená čelní skla mohou být záminkou pro vystavení jízdenky silničními službami.

Dopravní zákon a  tónování skel automobilů

Existuje další zdroj právních informací, který poukazuje na konkrétní pravidla tónování oken. Je to umění. 66 sekund 1 bod 5 zákona o silničním provozu. Každé vozidlo schválené pro provoz na pozemních komunikacích musí být navrženo tak, aby kupř. zajistit dostatečný výhled pro řidiče. Pokud nevidíme na cestu před sebou nebo máme omezenou viditelnost, je těžké mluvit o bezpečnosti silničního provozu. Je to další důkaz toho, že  tónování autoskel není činnost, kterou bychom mohli svobodně provozovat.

Zatmavení skel

Více o nás na https://www.tonovani-autoskel.com/

 

Geodetické práce

Geodetické práce

Geodetické práce - Co vše je zapotřebí pro zaměření pozemku

Aby mohl být pozemek správně zaměřen, je třeba pořídit aktuální i historické mapové podklady a také informace o průběhu hranic pozemků, které lze získat na katastrálním úřadě. Podklady si můžete vyžádat sami, avšak zpravidla se tohoto úkolu ujímá geodet, kterého jste si objednali.

Postup při vytyčování záleží na podkladech, které jsou k dispozici na katastru nemovitostí. Při vytyčování je nutné provést přípravné zaměření skutečného stavu terénu, následně se naměřené hodnoty porovnají s podklady z katastru a připraví se vytyčovací prvky. Geodet musí o změnách prokazatelně informovat všechny vlastníky, kterých se změna týká.

 

Stěhování Praha

Stěhování Praha

Stěhování Praha - Mezinárodní přesun
Služby poskytujeme po celé Evropské unii. S pomocí 6 největších dodávek jsme schopni přestěhovat všechny rodinné věci během jediné cesty! V rámci mezinárodního stěhování, kromě samotné přepravy, připravujeme dokumentaci potřebnou pro stěhování do jiné země - tedy nákladní listy, oprávnění či jiné dokumenty.

Stěhování bytu Praha

Více o nás na našem vebu:

Rekonstrukce bytu Praha

Rekonstrukce bytu Praha

Rekonstrukce bytu Praha - Dokončení nových budov nebo bytů může být docela drahé. Proto před zahájením rekonstrukčních prací prověřujeme ceny jednotlivých dodavatelů. Ceny se liší v závislosti na regionu, kde má být práce provedena. Náklady na malbu v Dolnośląském a Pomorském kraji jsou různé, takže montáž dveří v Mazowiecku je jiná než montáž stejných dveří ve Velkopolském. Níže představíme ceníky nejoblíbenějších dokončovacích prací v různých regionech naší země.

Rekonstrukce bytu

Více o nás zde https://slaga.cz/rekonstrukce-bytu-praha/